JUHLAKORUT

ATELJEEN PUOTI TARJOAA SINULLE VALIKOIMAN YKSILÖLLISIÄ, LAADUKKAISTA MATERIAALEISTA KÄSIN TEHTYJÄ KORUJA ELÄMÄSI TÄRKEISIIN JUHLAHETKIIN. KORUJEN MATERIAALEINA KÄYTÄN  LAADUKKAITA KRISTALLEJA, KORUKIVIÄ, LASIHELMIÄ, TEKSTIILEJÄ, EU-STANDARDIT TÄYTTÄVIÄ KORUMETALLEJA JA STERLING-HOPEAA.  SUUNNITTELEN JA TEEN KAIKKI KORUNI ALUSTA LOPPUUN KÄSITYÖNÄ, JOTEN KOKOELMANI EI OLE SUUREN SUURI, MUTTA KASVAA PIKKU HILJAA - OMMEL JA HELMI KERRALLAAN.

Captured Heart -korvakorut

Herkkäsävyiset, sydämenmuotoiset korvakorut on kirjottu käsin perinteisellä helmikirjontamenetelmällä. Korujen erikoisuutena hohtelevat lasiset vintagekukat ja -lehdykkäiset, jotka on valmistettu Saksassa 1950-luvulla. Mukana satoja lasihelmiä. Metalliosat ovat kullattua ruostumatonta terästä ja takaosat on huoliteltu kullansävyisellä keinonahalla. Korujen pituus koukut mukaan lukien on n. 6,5 cm, leveys n. 5 cm. Yhden korun paino on 7 g. Huomioithan, että nämä  uniikit korut eivät ole muodoltaan täysin identtiset. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Alv 24% sisältyy hintaan. Ilmainen toimitus.

84,00 €

Whispering Spring -korvakorut

Herkkäsävyiset Whispering Spring -korvakorut henkivät kirkkaita päiviä ja kevättuulia! Uniikkikorujen keskuksena on  äärimmäisen kauniin sävyiset, saksalaiset vintagelasikapussit 50-luvulta. Kapussit ovat osittain maitolasia ja osittain kirkasta lasia, mikä luo niihin viehättävän, läikehtivän tunnelman:  lasi on kuin taivaansineä heijastavaa kevätjäätä. Mukana tsekkiläisiä ja japanilaisia lasihelmiä, Swarovskin kristalleja, sekä AAA-luokan makeanveden helmiä. Korujen kaikki metalliosat ovat sterling-hopeaa (0.925) ja taustat on huoliteltu hopeansävyisellä keinonahalla.  Korujen pituus on n. 9,5 cm, leveys 3 cm ja yhden korun paino on 8 grammaa. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Alv 24% sisältyy hintaan. Ilmainen toimitus.

97,00 €

Karen-korvakorut, punainen

Swarovskin läpikuultavien kristallikivien ympärille rakentuneet Karenit eivät jätä ketään kylmäksi: korut huokuvat lämmintä, vanhanaikaista romantiikkaa. Kristallikivien sävy vaihtelee valaistuksen mukaan kylmemmän granaatinpunaisesta kirkkaampaan punaiseen. Mukana lukuisia pikkuruisia hopeasävyisiä japanilaisia helmiä sekä tsekkiläisiä lasihelmiä. Koukut ja kiinnitysosat ovat sterling-hopeaa (0.925). Korujen pituus koukku mukaan luettuna on n.5 cm, leveys 3 cm ja yhden korun paino: 8 g. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.

0,00 €

Viktoriana-korvakorut, sininen

Romanttiset, Viktoriaanista aikaa heijastelevat korvakorut on ommeltu käsin  lasihelmistä, hopeoidusta metallikierteestä ja Swarovskin kristallikivistä. Huumaavan tummansiniset kristallit tuovat säihkettä iltaan! Korujen takaosa on huoliteltu hopeansävyisellä tekonahkalla. Koukut ovat sterling-hopeaa (0.925). Korujen pituus koukut mukaan lukien: 5,5 cm. Yhden korun paino: 4 grammaa. Viktorianaa tässä sävyssä vain yksi pari. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan. Loppu varastosta.

0,00 €

Glacier-korvakorut

Suurehkot, jäisenä kimmeltävät Glacier-korut ovat näyttävä lisä talviseen juhla-asuusi! Vapaalla kädellä ommeltujen korujen keskellä hohtelevat erikoiset, sisäsäröytetyt lasikivet. Mukana sadoittain pieniä hopeanhohtoisia lasihelmiä sekä strasseja. Korujen takaosa on huoliteltu hopeansävyisellä keinonahkalla. Koukut ovat sterling-hopeaa (0.925). Yksittäiskappaleet. Korujen pituus koukku mukaan lukien: noin 9 cm. Yhden korun paino: 11 g.  Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.

121,00 €

Happy Peacock -korvakorut

Iloiset statement-korvakorut tuovat räväkkyyttä juhlapukeutumiseen - ja ihan arkikostyymiinkin, mikäli niin haluat! Eri värein sädehtivissä koruissa kristalleja, lasihelmiä, siemenhelmiä, strasseja,  soutachea ja terästä. Keskuksena Royal Blue -sävyistä Swarovskia. Koukut ovat sterling-hopeaa (0.925). Korujen jokainen yksityiskohta on tehty ateljeessa käsin ommellen. Korujen takaosat on viimeistelty hopeansävyisellä keinonahalla. Huomioithan korujen koon tilatessasi: pituus koukuineen on noin 9 cm ja yhden korun paino on noin 16 grammaa. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.

123,00 €

Hopealehti-korvakorut

Juhlavien korvakorujen keskuksena sädehtivät kauniin vedenvihreät Swarovskin kristallikivet. Mukana sävyyn sointuvaa sammalakaattia, italialaista soutache-nauhaa, strassinauhaa, tsekkiläisiä ja japanilaisia lasihelmiä, vienosti heliseviä korumetallisia lehdykkäisiä sekä siroa teräsketjua. Korujen takaosa on viimeistelty mikrokuitukankaalla, jota voi tarvittaessa pyyhkiä varoen kostutetulla liinalla. Koukkuosat ovat Sterling-hopeaa (0.925). Korujen pituus ilman koukkua on noin 8 cm ja yksi koru painaa vain 7 grammaa. Lue lisää soutache-kirjotuista koruista täällä Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.

93,00 €

Bolero-korvakorut

Elämäniloiset ja dramaattiset Bolero-korvakorut viimeistelevät asusi taatusti ikimuistoiseksi! Uniikkien, käsin tehtyjen Bolero-korvakorujen materiaaleina ovat karneoli, Miyuki-siemenhelmet, tsekkiläiset lasihelmet ja Swarovskin kristallit. Ympyräkehykset ovat kullattua messinkiä, koukut ja liitoshelmet vermeiliä eli kullattua sterling-hopeaa (.925), korupiikit gold filled-kullattua korumetallia. Korujen pituus (koukku pois lukien): 9,5 cm. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.

132,00 €

Barok-korvakorut

Juhlavat barokkityyliset korvakorut erikoisella ja monivaiheisella soutache- ja helmikirjontatekniikalla. Korujen materiaaleina soutache-tekstiilinauha, Swarovskin kristallit, kiinalaiset kristallit, Preciosa-helmiäishelmet, barokkityyliset Miyuki-helmiäishelmet ja Miyuki-lasisiemenhelmet. Korujen riipusosissa ateljeessa helmikirjonnalla kehystetyt kiinalaiset kristallit sekä Swarovkin Baroque-kristalliriipukset. Korujen ketjuosat ovat kullattua vintageketjua, koukut ja Swarovski-riipuksia kannattelevat renkaat kullattua sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus: n.8,5 cm. Korujen takaosa viimeistelty mikrokuitukankaalla. Lue lisää soutache-kirjotuista koruista täällä . Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.

127,00 €

Bluebell-korvakorut

Laventelia, taivaansinistä ja laadukkaiden kristallien kirkkautta toistavat korvakorut on valmistettu erikoisella helmikirjontatekniikalla. Mukana Swarovskin kristallia, Miyukin siemenhelmiä, hopeoitua, nikkelitöntä korumetallia sekä ruostumatonta terästä (304). Koukut ovat sterling-hopeaa (.925). Korujen keskuksena sädehtii Swarovskin kristallikivi. Pienet Swarovski-kristallihelmiriipukset on kiinnitetty koruun sterling-hopealla. Korun pituus (koukku pois lukien): noin 6 cm. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

63,00 €

Aurora-korvakorut

Vintage-henkiset Aurora-korvakorut vievät ajatukset Jane Austenin aikaan. Käsin kirjottujen korujen keskuksena on hyvin vienosti sädehtivät aurora-kristallit. Mukana väritehostettua kultakiveä, viistehiottuja lasihelmiä ja Miyukin siemenhelmiä. Ketjuosat ovat ruostumatonta terästä (304) ja koukut sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus (koukku pois lukien): 7,5 cm. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

0,00 €

Puuterilumi-korvakorut

Kolmiosaiset helmipitsikorvakorut Swarovskin kristalleilla. Korut ovat todella pitkät ja heiluvaiset - ja samalla hyvin kevyet johtuen niiden pitsimäisestä rakenteesta. Kuten kaikkien ateljeen korujen kohdalla, myös tässä ompelutyö on tehty lujalla ja venymättömällä, 8 yhteen kuumennettua kierteistä filamenttia sisältävällä Fireline-siimalla. Puuterilumet syntyivät Swarovskin Powder Blue -sävyisistä helmiäiskristalleista, tsekkiläisistä viistehiotuista helmistä ja Miyukin siemenhelmistä, joista osalla on erikoinen etsattu pinnoite. Loppusilauksen koruille antavat Swarovskin puoliopaalit kristallipisarat. Korujen tukirakenteet ovat hopeoitua korumetallia, pienemmät ripustusrenkaat ruostumatonta terästä ja suuremmat ripustusrenkaat sekä koukut sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus ilman koukkua: n. 10 cm. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.

71,00 €

Lumikehrä-korvakorut

Talvisen iltataivaan sineä ja jään läpikuultavaa kirkkautta! Lumikehrä-korvakorut syntyivät Swaroskin kristalleista sekä Miyukin patinahopean- ja tummansinisävyisistä helmistä. Pienten pisaroiden keskuksiksi valikoitui Swarovskin lapis latsulin sävyiset helmiäishelmet. Korun tukirenkaat ovat hopeoitua korumetallia, pienet riipusrenkaat ruostumatonta terästä, suuremmat riipusrenkaat ja koukut sterling-hopeaa (.925). Korujen takaosat näkyvät kuvakavalkadissa. Korujen pituus ilman koukkua: n.6 cm. Korut soveltuvat hyvin myös talven juhliin! Korut toimitetaan sinulle ateljeen omassa korupussissa, mukana tulevat myös silikoniset stopparit. ALV 24 % sisältyy hintaan. Toimituskulut lasketaan kassalla.

0,00 €

Tilia -korvakorut

Korosta uniikkia tyyliäsi yksilöllisillä ateljeekoruilla! Tilia-korujen voimakas vihreys energisoi askeleesi missä ikinä liikut! Tilia-koruissa hehkuvat kirkkaat Swarovskin kristallit ja tehostevärjätyt onyksi-kivet. Koukut ovat Sterling-hopeaa (0.925). Mukana runsaasti Miyukin pieniä lasihelmiä. Korujen pituus ilman koukkua on n. 6 cm ja paino 5 grammaa/koru. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

63,00 €

London Garden Blue Peony -korvakorut

Uniikit soutache-korut ripauksella englantilaisen puutarhan lumoa! London Garden-sarjan korujen pääosassa ovat laadukkaat englantilaiset puuvillakankaat sekä ranskalaiset ja italialaiset soutache-nauhat. Mukana kristallia, lasihelmiä ja/tai korukiviä. Peony-korvakorujen päätehelminä aitoa lapis latsulia. Koukut ja muut metalliosat ovat vermeiliä eli kullattua sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus ilman koukkua: n. 7 cm. Takaosat on viimeistelty mikrokuitukankaalla. Korut on ommeltu alusta loppuun käsityönä. Lue lisää soutache-kirjotuista koruista täällä . Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

78,00 €