Bolero-korvakorut

Elämäniloiset ja dramaattiset Bolero-korvakorut viimeistelevät asusi taatusti ikimuistoiseksi!

Uniikkien, käsin tehtyjen Bolero-korvakorujen materiaaleina ovat karneoli, Miyuki-siemenhelmet, tsekkiläiset lasihelmet ja Swarovskin kristallit. Ympyräkehykset ovat kullattua messinkiä, koukut ja liitoshelmet vermeiliä eli kullattua sterling-hopeaa (.925), korupiikit gold filled-kullattua korumetallia. Korujen pituus (koukku pois lukien): 9,5 cm.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.

132,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.