Ilona-hoops, turkoosi

Loppuunmyyty

Erikoiset, pienistä lasihelmistä käsin punotut korvakorut iloa säteilevissä  sävyissä! Osa helmistä on kullattuja  (24K), mikä tuo koruihin pientä lisäsäihkyä. Kaikki näkyvät metalliosat ovat kullattua sterling-hopeaa (0.925). Korut ovat todella keveät, yksi hoop painaa vain noin 2 grammaa. Renkaan läpimitta: 28mm. Korut on punottu korumetallisen kehyksen ympärille, joten ne pitävät aina muotonsa.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korupussissa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

Loppu varastosta.

0,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.