Kaikki soutache-korut

London Garden Blue Peony korvakorut

London Garden-sarjan korujen pääosassa ovat laadukkaat englantilaiset puuvillakankaat sekä ranskalaiset ja italialaiset soutache-nauhat. Mukana kristallia, lasihelmiä ja/tai korukiviä. Peony-korvakorujen päätehelminä aitoa lapis latsulia. Koukut ja muut metalliosat ovat vermeiliä eli kullattua sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus ilman koukkua: n. 7 cm. Takaosat on viimeistelty mikrokuitukankaalla. Korut on ommeltu alusta loppuun käsityönä. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

78,00 €

London Garden Meadow -korvakorut

London Garden-sarjan korujen pääosassa ovat laadukkaat englantilaiset puuvillakankaat sekä ranskalaiset ja italialaiset soutache-nauhat. Mukana kristallia, aitoja helmiä, lasihelmiä ja/tai korukiviä. Herkkäsävyisten Meadow (Niitty) -korvakorujen koristuksina AAA-luokan makeanveden helmet, Swarovskin helmiäishelmiä sekä mother of pearl-kukkaset. Koukut ja muut metalliosat ovat sterling-hopeaa (.925). Korun korkeus ilman koukkua: n. 6,5 cm. Takaosat viimeistelty mikrokuitukankaalla. Korut on ommeltu alusta loppuun käsityönä. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

78,00 €

London Garden Little Roses -korvakorut

London Garden-sarjan korujen pääosassa ovat ihanat ja laadukkaat englantilaiset puuvillakankaat sekä ranskalaiset ja italialaiset soutache-nauhat. Mukana kristallia, makeanveden helmiä, lasihelmiä ja/tai korukiviä. Little Roses -korvakorujen päätehelminä AAA-luokan makeanveden helmet. Mukana myös Preciosan helmiäishelmiä. Koukut ja muut metalliosat ovat sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus ilman koukkua: n. 5 cm.  Takaosat on viimeistelty mikrokuitukankaalla. Korut on ommeltu alusta loppuun käsityönä. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan. 

69,00 €

London Garden - Red Berries -korvakorut

 London Garden-sarjan korujen pääosassa ovat ihanat ja laadukkaat englantilaiset puuvillakankaat sekä ranskalaiset ja italialaiset soutache-nauhat. Mukana kristallia, makeanveden helmiä, lasihelmiä ja/tai korukiviä. Simppeleiden Red Berries-korvakorujen koristuksina  puolukanpunaiset lasihelmet. Koukut ja muut metalliosat ovat sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus ilman koukkua: 4,5 cm. Takaosat viimeistelty  mikrokuitukankaalla (ks.kuva). Korut on ommeltu alusta loppuun käsityönä. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

67,00 €

Barok-korvakorut

Juhlavat barokkityyliset korvakorut erikoisella ja monivaiheisella soutache- ja helmikirjontatekniikalla. Korujen materiaaleina soutache-tekstiilinauha, Swarovskin kristallit, kiinalaiset kristallit, Preciosa-helmiäishelmet, barokkityyliset Miyuki-helmiäishelmet ja Miyuki-lasisiemenhelmet. Korujen riipusosissa ateljeessa helmikirjonnalla kehystetyt kiinalaiset kristallit sekä Swarovkin Baroque-kristalliriipukset. Korujen ketjuosat ovat kullattua vintageketjua, koukut ja Swarovski-riipuksia kannattelevat renkaat kullattua sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus: n.8,5 cm. Korujen takaosa viimeistelty mikrokuitukankaalla. Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

147,00 €