ATELJEEN KUULUMISIA

Toukokuussa syntyneille esittelen kaksi onnenkiveä: arvostetun ja huikaisevan vihreän smaragdin sekä hiukan huokeamman, mutta yhtä kaikki kauniin ja hyvin monimuotoisen akaatin. Ensimmäiseksi perehdymme akaatin saloihin tämän omasta kokoelmistani löytyvän erikoisen Aqua Nueva-akaatin kera.

Vuoden 2024 tyyliyllättäjä on noin kymmenen vuoden tauon jälkeen taas isommin muotiin palannut boho-chic.

Suomalaisilla, uniikeilla ja alusta loppuun käsin tehdyillä korvakoruilla voit korostaa kauniita asukokonaisuuksiasi ja omaa persoonaasi tyylikkäästi missä tahansa liikutkin. Ateljeen verkkokaupan valikoimista löydät perinteisillä käsityötekniikoilla valmistettuja koruja, joiden yksityiskohtiin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Pisara on yksi suosituimmista koruissa käytetyistä muodoista. Eikä ihme: sulavalinjainen pisara on muotona hyvin kaunis, ja liitämme siihen monia meille tärkeitä merkityksiä. Suuret meret muodostuvat pisaroista, joet saavat alkunsa pieniin puroihin tiukuvista pisaroista, ja mitä muuta auringon alla kuivahtanut maa odottaa kuin viilentävien...

Ystävänpäivään on vielä muutama viikko aikaa, joten nyt on vielä hyvin aikaa miettiä, miten ilahduttaa rakkaita ystäviä ja perheenjäseniä!