Korujen hoito-ohjeet

Ateljeen korut ovat tarkoitettu käyttöön, eli pue ne yllesi vaikka joka päivä! Korut rakastavat olla esillä, mutta ne rakastavat myös hellää hoitoa. Hyvässä hoidossa korusi säilyvät pitkään kauniina!

Tärkein muistisääntö on: Pue korut yllesi viimeiseksi ja riisu ne pois ensimmäiseksi. Korut eivät pidä vahvoista kemikaaleista eivätkä suurista lämmönvaihteluista tai säännöllisestä kastumisesta. Ethän siis lisää korujen läsnä ollessa hajuvesiä, hiuslakkoja tai muita suihkutettavia tuotteita, tai käytä niitä saunassa tai suihkussa.

Soutache-koruja voit käyttää kaikessa rauhassa päivittäin. Koska koruissa on mukana tekstiilimateriaaleja, ethän vie soutache-koruja saunaan tai suihkuun. Mikäli korut kastuvat, niiden kannattaa antaa kuivua lappeellaan itsekseen. Ethän laita koruja esimerkiksi patterin päälle tai käytä kuivaajaa. Voit puhdistaa koruja lempeästi esimerkiksi kostealla mikroliinalla.

Käyttökertojen välillä korut kannattaa säilyttää korurasiassa tai muussa suljettavassa paikassa. Ateljeen oma, lähetyksen mukana saapuva happovapaa korurasia tai korupussi käyvät tähän tarkoitukseen erinomaisesti.