Toimitusehdot ja tietosuoja


Toimitusehdot


YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Kaikki Ateljee Kaisa Tirkkonen - verkkokaupan tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan omassa pienessä, Kirkkonummella sijaitsevassa ateljeessa.  Katso myös Lisätietoa materiaaleista -sivu.

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %), joka ilmoitetaan erikseen tuotetiedoissa.

Verkkokaupan alustana toimii Webnode-verkkokauppajärjestelmä.

OHJEET OSTAMISEEN

Etsi mieleisesi tuote verkkokaupasta ja lisää se ostoskoriin. Tilauksesi jälkeen saat sähköpostitse automaattisen ilmoituksen maksusi onnistumisesta sekä enintään 6 tunnin sisällä vielä erillisen tilausvahvistuksen. Kumpikin ilmoitus toimii kuittina ostoksestasi. Tilauksen onnistuminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilausta tehtäessä.

HUOM. Mikäli tilausvahvistusta ei näy, tarkistathan myös roskapostikansiosi!

Mikäli et saa tilausvahvistusta vuorokauden kuluessa roskapostikansioosikaan, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@ateljeekaisatirkkonen.fi tai tekstiviestillä/ Whatsapp-viestillä numeroon 0505620520. 

Kaikissa tilaukseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä: info@ateljeekaisatirkkonen.fi .

TILAUKSEN MAKSAMINEN

Tilatut tuotteet ja mahdolliset lähetyskulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytämme Paytrail Oyj:n tarjoamia maksuvaihtoja. 

Tietoa maksupalveluntarjoajasta:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä www.paytrail.com

(Lisätietoa maksamisesta löydät täältä: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

TILAUKSEN TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan verkkokaupan ensitaipaleella vain Suomeen.  Toimitus tapahtuu Posti Oyj:n välityksellä.


Tilauksesi toimitetaan postiin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tuote/tuotteet lähetetään turvallisesti, postiluukkuun / postilaatikkoon mahtuvaan laatikkoon pakattuna. Mukana seuraa ateljeen logolla varustettu korupussi tai (hyvin pienien korujen kohdalla) logolla varustettu pahvinen korukotelo.

Lähetämme sinulle ilmoituksen sähköpostitse, kun tilauksesi on postitettu. Ilmoitus sisältää myös Postin seurantakoodin.

TOIMITUSKULUT

1. Kun tilattujen tuotteiden hinta on alle 80 €, on toimituksen hinta 4,90 €

2. Kun tilattujen tuotteiden hinta ylittää 80 €  toimitus on sinulle ilmainen.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa Posti Oyj:lle.

PALAUTUKSET

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@ateljeekaisatirkkonen.fi. 

Lisää palautusta koskevaan sähköpostiin seuraavat asiat:

- Tilausnumero

- Tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä

- Nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

- Palautuksen/reklamaation syy

- tilinumero, johon tilauksen hinta palautetaan.

Palautukset pyritään käsittelemään viipymättä, viimeistään viikon kuluessa palautusta koskevasta yhteydenotosta.


Rekisteriseloste ja tietosuoja


REKISTERIN PITÄJÄ

Toiminimi Ateljee Kaisa Tirkkonen

Y-tunnus: 3276886-6

Postiosoite: Mattanpolku 8, 02480 Kirkkonummi. Ei käyntiosoitetta.


Rekisterinpitäjän yhteystiedot: Kaisa Tirkkonen. sähköposti: kaisa.tirkkonen@outlook.com, puh (tekstiviestit): 0505620520

REKISTERIN NIMI

Ateljee Kaisa Tirkkosen asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö tallennetaan rekisteriin verkkokaupan tilauslomakkeen kautta. Lisäksi rekisteristä löytyvät mahdollisen uutiskirjeen tilanneiden henkilöiden antamat tiedot.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on verkkokaupan asiakassuhteiden ylläpitäminen ja verkkokaupan tilausten käsittely, toimittaminen ja tilausten arkistointi. Lisäksi verkkokaupan uutiskirjeen tilanneille henkilöille saatetaan lähettää muutaman kerran vuodessa uutiskirje.

ASIAKKAAN HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEVÄT KOLMANNET OSAPUOLET

Asiakkaan henkilötietoja käsittelevät kolmannet osapuolet ovat Rekisterinpitäjän alihankkijoita. Näiden alihankkijoiden palvelut ovat välttämättömiä, jotta sopimus sähköisen tilauksen hankkimisesta ja käsittelystä Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisessä sopimuksessa voidaan toteuttaa.

Rekisterinpitäjän alihankkijoita ovat:

1. Webnode AG (verkkokauppajärjestelmä)

2. Posti Oyj

Ateljee Kaisa Tirkkonen ei luovuta rekisterin tietoja kolmansille osapuolille (edellä mainittuja toimijoita lukuun ottamatta).

HENKILÖTIETOJEN LÄHDE

Rekisterinpitäjä käsittelee asiakkaan suostumuksella saamiaan henkilötietoja, jotka on kerätty sopimuksella verkkokaupan sähköisen tilauksen hankkimiseksi ja täyttämiseksi.

Rekisterinpitäjä käsittelee vain asiakkaan tunnistetiedot ja yhteystiedot, jotka ovat välttämättömiä ostosopimuksen täyttämiseksi;

Rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietoja lähetys- ja kirjanpitotarkoituksiin sekä sopimuspuolten tarvittavan tiedon välittämiseen.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asiakkaan ostohistoria sekä tieto uutiskirjeen tilauksesta.

REKISTERIN SUOJAUS

Asiakasrekisteriä säilytetään sähköisesti. Rekisteri on asianmukaisesti suojattu palomuurilla ja muilla teknisillä suojakeinoilla.

ASIAKKAAN OIKEUDET SUHTEESSA ASIAKASREKISTERIIN

Asetuksen mukaisesti Asiakkaalla on oikeus:

1. oikeus tutustua henkilötietoihin

2. oikeus henkilötietojen oikaisuun

3. oikeus henkilötietojen poistamiseen

4. oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä

5. oikeus tietojen siirrettävyyteen

6. oikeus peruuttaa suostumuksensa henkilötietojen käsittelyyn kirjallisesti tai sähköpostitse osoitteeseen: info@ateljeekaisatirkkonen.fi

7. oikeus esittää valitus valvontaviranomaiselle, jos epäillään Asetuksen rikkomista.

EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

Sivusto käyttää verkkokauppa-alusta Webnoden, Google Analyticsin ja Facebookin toteuttamia evästeitä, joiden avulla seuraamme verkkokaupan käyttäjäliikennettä ja sivustokäyttäytymistä ja näin ollen voimme parantaa sivuston käytettävyyttä sekä muokata verkkokaupan valikoimaa.