Aamu-korvakorut

Sydämen muotoisten, aamuauringon sävyisten Aamu-korvakorujen katseenvangitsijoiksi valikoitui vaaleaa kultaa ja hieman punaistakin heijastelevat lasikapussit. Mukana viistehiottuja tsekkiläisiä lasihelmiä ja Miyukin siemenhelmiä. Lyhyet ketjuosuudet ovat kullattua vintageketjua ja koukut vermeiliä, eli 14 karaatin kullalla päällystettyä .925 sterling-hopeaa. Korujen toisen puolen näet kuvassa 4. Pituus (koukku pois lukien): 3,4 cm.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korupussissa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

39,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.