Adventurer-korvakorut

Loppuunmyyty

Vintagetyyliset, heiluvaiset korvakorut Swarovskin kristalleilla, aventuriinikivillä ja simpukankuorihelmillä. Mukana Miyukin siemenhelmiä, toho-helmiä ja tsekkiläisiä viistehiottuja lasihelmiä. Ketjuosuudet ovat ruostumatonta terästä, koukut ja päätyhelmien kiinnitys sterling-hopeaa (.925). Korujen takaosan näet kuvassa 5.

Swarovskin kristallien sävy vaihtelee kauniisti valaistuksen mukaan. Valon osuessa kiviin ne syttyvät vaalemman turkoosiin, vihreään tai merensiniseen hohtoon. Korun pituus (koukku pois lukien): n. 8 cm. Huomaathan, että käsityönä tehdyissä koruissa saattaa esiintyä pieniä eroavaisuuksia.

Korut toimitetaan sinulle ateljeen omassa korupussissa, mukana tulevat myös silikoniset stopparit. Kotiinkanto. ALV 24 % sisältyy hintaan.

Loppu varastosta.

0,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.