Aurora-korvakorut

Loppuunmyyty

Vintage-henkiset Aurora-korvakorut vievät ajatukset Jane Austenin aikaan. Käsin kirjottujen korujen keskuksena on hyvin vienosti sädehtivät aurora-kristallit. Mukana väritehostettua kultakiveä, viistehiottuja lasihelmiä ja Miyukin siemenhelmiä. Ketjuosat ovat ruostumatonta terästä (304) ja koukut sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus (koukku pois lukien): 7,5 cm.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

0,00 €

Koruissa käytetty lanka: Ateljeen helmipunottujen ja helmikirjottujen korujen ompelussa käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.