Bluebell-korvakorut

Laventelia, taivaansinistä ja laadukkaiden kristallien kirkkautta toistavat korvakorut on valmistettu erikoisella helmikirjontatekniikalla. Mukana Swarovskin kristallia, Miyukin siemenhelmiä, hopeoitua, nikkelitöntä korumetallia sekä ruostumatonta terästä (304). Koukut ovat sterling-hopeaa (.925). Korujen keskuksena sädehtii Swarovskin kristallikivi. Pienet Swarovski-kristallihelmiriipukset on kiinnitetty koruun sterling-hopealla. Korun pituus (koukku pois lukien): noin 6 cm.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

63,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.