Cantando-korvakorut

Näyttävät, kirkasta hopeaa ja laavanpunaista säteilevät korut tuovat väriä arkeen ja juhlaan. Korujen keskuksena erityisen upeat Swarovskin kristallikiekot, jotka on kiinnitetty koruihin  Miyukin helmin kirjotuilla ristikkorakenteilla. Mukana myös samansävyiset Swarovskin kristallihelmet. Korujen metalliosat ovat sterling-hopeaa (.925). Kristallikiekkojen läpimitta: 2,5 cm ja korujen pituus ilman koukkua: 6,3 cm. Yksi koru on painoltaan 7 g.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.
59,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.