Droplets-korvakorut, hedelmäinen

Raikkaan hedelmäiset korut kesäkorviin!

Läpikuultavat Droplets-korvisten pisarat on kirjottu yksi kerrallaan  mandariinin- ja vadelmansävyisistä tsekkiläisistä ja japanilaisista lasihelmistä. Keskushelmet ja kehykset ovat hopeoitua korumetallia, ketjut ja koukut ruostumatonta terästä. Korujen pituus koukku mukaan lukien: 11 cm, pisaran koko 2,8 cm ja yhden korun paino: 5 g.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Alv 24% sisältyy hintaan. Lähetyskulut lasketaan kassalla.

74,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.