Drops-korvakorut, Little Ocean

Höyhenenkevää ja herkkää - ihanat korut arkeen!

Pitsimäinen Drop-korusarja on toteutettu helmikirjonnalla tsekkiläisistä ja japanilaisista lasihelmistä ja/tai kristalli- ja kivihelmistä, 

Little Ocean -koruissa hehkuvat lämpöisen meren sävyt. Korujen kehykset ovat hopeoitua korumetallia, koukut ja ketjuosuudet ruostumatonta terästä. Korujen pituus koukku mukaan luettuna on noin 5,5 cm, leveys 2,5 cm ja yhden korun paino 2 g. Pitsipisara on pituudeltaan 3,5 cm.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Alv 24% sisältyy hintaan. Toimituskulut lasketaan kassalla.

29,50 €

Drops-korusarjan keveät pisaramalliset korut on suunniteltu huolettomiksi - mutta ei huomaamattomiksi - koruiksi jokapäiväiseen käyttöön. Korusarjan kaikki korut ovat omia yksilöitään, joten tilatessasi saat aina kuvissa näkyvän korun tai koruparin. Drops-korut tehdään alusta alkaen käsin ommellen ja helmi helmeltä kehyksiinsä sovitellen, joten koruissa on aina ihan omanlaisensa käsityön leima.

Drop-sarjan koruista löydät vaihtelevasti lasi-, kristalli- ja kivihelmiä erilaisina yhdistelminä.

Little Ocean-koruissa japanilaisia ja tsekkiläisiä lasihelmiä.

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- tai lentorahtiverkoissa. Firelinessä tämä Dyneema-kuitu on kierretty 8 säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.