Ilona-hoops, pellava

Loppuunmyyty

Erikoiset, pienistä lasihelmistä käsin punotut korvakorut iloa säteilevissä ja herkissä sävyissä! Osa helmistä on kullattuja (24K), mikä antaa koruille vielä erityisen säteilevän silauksen. Kaikki näkyvät metalliosat ovat kullattua sterling-hopeaa (0.925). Korut ovat todella keveät, vain noin 2 grammaa /kpl. Renkaan läpimitta: 28mm.  Korut on punottu korumetallisen kehyksen ympärille, joten ne pitävät aina muotonsa.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Alv 24% sisältyy hintaan. Toimituskulut lasketaan kassalla.

Loppu varastosta.0,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.