Karen-korvakorut, punainen

Swarovskin läpikuultavien kristallikivien ympärille rakentuneet Karenit eivät jätä ketään kylmäksi: korut huokuvat lämmintä, vanhanaikaista romantiikkaa. Kristallikivien sävy vaihtelee valaistuksen mukaan kylmemmän granaatinpunaisesta kirkkaampaan punaiseen. Mukana lukuisia pikkuruisia hopeasävyisiä japanilaisia helmiä sekä tsekkiläisiä lasihelmiä. Koukut ja kiinnitysosat ovat sterling-hopeaa (0.925). Korujen pituus koukku mukaan luettuna on n.5 cm, leveys 3 cm ja yhden korun paino: 8 g.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.

76,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.