Kaisla-korvakorut

Loppuunmyyty

Hiekkaisen kaislarannan sävyiset, näyttävät mutta keveät korvakorut Miyukin siemenhelmistä ja tsekkiläisistä lasihelmistä. Korut ovat taipuisat, mutta pitävät muotonsa hyvin. Lyhyet ketjuosat ovat 24 karaatin kullalla päällystettyä sterling-hopeaa, koukut 14 karaatin kullalla päällystettyä sterling-hopeaa. Alaosan pienet lenkit ovat kullattua korumetallia. Korun pituus (koukku pois lukien): 6,7 cm.

Tällä erityisellä, pitsimäisellä helmikirjonnalla tehdyt korut ovat maailmalla hyvin suosittuja ja arvostettuja. Onkin ilo tuoda tyyli myös ateljeen valikoimiin.

Korut toimitetaan sinulle ateljeen omassa korupussissa, mukana tulevat myös silikoniset stopparit. Ilmainen kuljetus postin XXS-pakettina seurantatunnuksella. Kotiinkanto. ALV 24 % sisältyy hintaan. 

Loppu varastosta..

0,00 €

 Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.