Korvakorut Drops Sky Blue

Läpikuultavaa ja herkkää...

Höyhenenkeveä, pitsimäinen Drops-korvakorusarja on toteutettu helmikirjonnalla tsekkiläisistä ja japanilaisista lasihelmistä sekä hopeoidusta korumetallista. Koukut ovat ruostumatonta terästä. Korujen pituus koukku mukaan luettuna on 5,2 cm, leveys 2,4 cm ja yhden korun paino 2 g. Pitsipisara on pituudeltaan 3,1 cm.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Alv 24% sisältyy hintaan. Toimituskulut lasketaan kassalla.

29,50 €

Drops-korusarjan keveät pisaramalliset korut on suunniteltu huolettomiksi - mutta ei huomaamattomiksi - koruiksi jokapäiväiseen käyttöön. Korusarjan kaikki korut ovat omia yksilöitään, joten tilatessasi saat aina kuvissa näkyvän korun tai koruparin. Drops-korut tehdään alusta alkaen käsin ommellen ja helmi helmeltä kehyksiinsä sovitellen, joten koruissa on aina oma käsityön leima.

Drop-sarjan koruista löydät vaihtelevasti lasi-, kristalli- ja kivihelmiä erilaisina yhdistelminä.

Sky Blue -koruissa helmet ovat tsekkiläisiä ja japanilaisia lasihelmiä.

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.