Lumikehrä-korvakorut

Loppuunmyyty

Talvisen iltataivaan sineä ja jään läpikuultavaa kirkkautta! Lumikehrä-korvakorut syntyivät Swaroskin kristalleista sekä Miyukin patinahopean- ja tummansinisävyisistä helmistä. Pienten pisaroiden keskuksiksi valikoitui Swarovskin lapis latsulin sävyiset helmiäishelmet. Korun tukirenkaat ovat hopeoitua korumetallia, pienet riipusrenkaat ruostumatonta terästä, suuremmat riipusrenkaat ja koukut sterling-hopeaa (.925). Korujen takaosat näkyvät kuvakavalkadissa. Korujen pituus ilman koukkua: n.6 cm. Korut soveltuvat hyvin myös talven juhliin!

Korut toimitetaan sinulle ateljeen omassa korupussissa, mukana tulevat myös silikoniset stopparit. ALV 24 % sisältyy hintaan. Toimituskulut lasketaan kassalla.

0,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.