Puuterilumi-korvakorut

Kolmiosaiset helmipitsikorvakorut Swarovskin kristalleilla.

Korut ovat todella pitkät ja heiluvaiset - ja samalla hyvin kevyet johtuen niiden pitsimäisestä rakenteesta. Kuten kaikkien ateljeen korujen kohdalla, myös tässä ompelutyö on tehty lujalla ja venymättömällä, 8 yhteen kuumennettua kierteistä filamenttia sisältävällä Fireline-siimalla.

Puuterilumet syntyivät Swarovskin Powder Blue -sävyisistä helmiäiskristalleista, tsekkiläisistä viistehiotuista helmistä ja Miyukin siemenhelmistä, joista osalla on erikoinen etsattu pinnoite. Loppusilauksen koruille antavat Swarovskin puoliopaalit kristallipisarat.

Korujen tukirakenteet ovat hopeoitua korumetallia, pienemmät ripustusrenkaat ruostumatonta terästä ja suuremmat ripustusrenkaat sekä koukut sterling-hopeaa (.925). Korujen pituus ilman koukkua: n. 10 cm.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Ilmainen toimitus. Alv 24% sisältyy hintaan.


71,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.