Saffron-korvakorut, La Saison

 Kukkakorut kuin lasimaalaukset!

Käsin punottujen korujen keskellä kevään ensimmäistä hentoa vihreää sädehtivät Swarovskin kristallit. Mukana sävyyn sopivia läpikuultavia tsekkiläisiä lasihelmiä, japanilaisia lasihelmiä ja hopeoitua korumetallia. Koukut ja ketjut ovat ruostumatonta terästä. Korujen pituus on koukku mukaan lukien n. 5 cm, leveys 3,2 cm ja yhden korun paino noin 4 g.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Alv 24% sisältyy hintaan. Lähetyskulut lasketaan kassalla.

49,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- tai lentorahtiverkoissa. Firelinessä tämä Dyneema-kuitu on kierretty 8 säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.