Sage Lapis -korvakorut

Loppuunmyyty

Näihin monia yksityiskohtia sisältäviin, helmikirjottuihin korvakoruihin valitsin  keskushelmiksi aitoa lapis latsuli -kiveä. Mukana tsekkiläisiä viistehiottuja lasihelmiä sekä Miyuki- ja Toho siemenhelmiä. Kehysympyrät ovat kullattua korumetallia, ketjuosat ja koukut puolestaan vermeiliä eli kullattua sterling-hopeaa (.925)  Korujen pituus (koukku pois lukien): 6,3 cm.

Korut toimitetaan sinulle ateljeen omassa korupussissa, mukana tulevat myös silikoniset stopparit.  ALV 24 % sisältyy hintaan.

Loppu varastosta.


0,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.