Tilia -korvakorut

Korosta uniikkia tyyliäsi yksilöllisillä ateljeekoruilla! Tilia-korujen voimakas vihreys energisoi askeleesi missä ikinä liikut!

Tilia-koruissa hehkuvat kirkkaat Swarovskin kristallit ja tehostevärjätyt onyksi-kivet. Koukut ovat Sterling-hopeaa (0.925). Mukana runsaasti Miyukin pieniä lasihelmiä. Korujen pituus ilman koukkua on n. 6 cm ja paino 5 grammaa/koru.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Postikulut lasketaan kassalla. Alv 24% sisältyy hintaan.

63,00 €

Korujen ompelumateriaali: Ateljeen helmipunottujen ja -kirjottujen korujen ompelutyössä käytetään USA:ssa valmistettua Fireline-siimaa, jonka materiaali, Dyneema-tuotemerkillä tunnettu maailman vahvin kuitu on valmistettu erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE). Materiaalia käytetään monissa sovelluksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja offshore- ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty 8-säikeiseksi, kuumentamalla tuotetuksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.