Whispering Spring -korvakorut

Herkkäsävyiset Whispering Spring -korvakorut henkivät kirkkaita päiviä ja kevättuulia!

Uniikkikorujen keskuksena on  äärimmäisen kauniin sävyiset, saksalaiset vintagelasikapussit 50-luvulta. Kapussit ovat osittain maitolasia ja osittain kirkasta lasia, mikä luo niihin viehättävän, läikehtivän tunnelman:  lasi on kuin taivaansineä heijastavaa kevätjäätä.

Mukana tsekkiläisiä ja japanilaisia lasihelmiä, Swarovskin kristalleja, sekä AAA-luokan makeanveden helmiä. Korujen kaikki metalliosat ovat sterling-hopeaa (0.925) ja taustat on huoliteltu hopeansävyisellä keinonahalla.  Korujen pituus on n. 9,5 cm, leveys 3 cm ja yhden korun paino on 8 grammaa.

Korut lähetetään sinulle ateljeen korurasiassa lähetystunnuksen kera suoraan kotiin. Mukana silikonistopparit. Alv 24% sisältyy hintaan. Ilmainen toimitus.

97,00 €

"Let the blue sky meet the blue sea and all is blue for a time." - Moncy Barbour.

Löysin Whispering Spring -korujen keskuksina läikehtivät hennon taivaansiniset, 1950-luvulla valmistetut vintagelasikapussit eräästä hollantilaisesta vintagepuodista ja ihastuin heti näkemääni. Kivien ihmeellinen läikehtivä efekti on saatu aikaan käsittelemällä kirkas siniseksi värjätty lasi osittain maitolasiksi. Tulos on erikoinen ja viehättävän vanhanaikainen. Mietin pitkään, kuinka saattaisin ensimmäiset kaksi näistä  lasikaunokaisista korujen muotoon.

Päätin toteuttaa korut helmikirjonnalla ja tehdä niistä sävyltään rauhalliset ja harmoniset, jotta vintagelasista tehdyt kapussit saisivat koruissa niille kuuluvan pääosan. Valitsin kapussien rinnalle hopeaa, helmenvaaleaa, hopeanharmaata ja ripauksen kapussien omaa sävyä, hennon taivaansisistä.

Kuten kaikki ateljeen korut, myös Whispering Spring –korvakorut on ommeltu Fireline-siimalangalla, jonka materiaali on maailman vahvimmaksi kuiduksi mainittu, erittäin vahvasta ja kevyestä polyeteenistä (UHMWPE) valmistettu Dyneema-kuitu. Materiaalia käytetään monissa tarkoituksissa, kuten urheiluvälineissä, suojavaatteissa ja lentorahtiverkoissa. Firelinessä Dyneema-kuitu on kierretty kuumentamalla 8 säikeiseksi, kestäväksi ja venymättömäksi siimaksi.